Sælg min båd

Sælg min båd

Lad os sælge din båd for dig! Dansk Marine Center sælger hvert år rigtig mange både, og vi har flere måder at gøre det


Formidlingssalg

Vi kan tilbyde at sælge din båd i formidlings-/anvisningssalg, hvilket betyder, at salget af din båd formidles gennem os. Vores erfarne og professionelle salgsteam har en stor berøringsflade og er dagligt i kontakt med flere potentielle bådkøbere. Vi varetager fremvisning, forhandling og kontraktindgåelse, så du kan bruge din tid på andre ting. 

Din båd bliver præsenteret helt rigtigt for sin nye ejer i vores flotte udstillingsfaciliteter. Vi har et moderne 1.800 kvm. stort indendørs showroom samt egen salgsbro i Egå Marina, der er attraktivt beliggende ved Århusbugten, hvor din båd vises i sit rette element. Vores store serviceafdeling kan endvidere tilbyde klargøring af din båd, så den fremstår i perfekt og indbydende stand. Vi er aut. Volvo Penta & Mercury/Mercruiser-forhandler, og motor samt tilbehør er således også i kompetente hænder.

Du kan også vælge at lade båden blive hos dig, imens vi gør salgsarbejdet. Fordelen herved for dig som bådejer er, at du sparer penge på transport og opbevaring af din båd, imens din båd markedsføres via vores salgskanaler, på vores website og evt. i trykte medier. Og så kan du jo bruge båden, imens køberen findes.

 

Kontant salg til os

Vil du af med din båd her og nu? Så kan du også vælge at sælge båden til os – enten i forbindelse med køb af anden båd eller som kontant salg til os med det samme. Vi har mulighed for at købe din båd kontant, men det afhænger af model, stand og årgang og kræver en besigtigelse af båden, inden vi kan beslutte, om det er en løsning, vi kan tilbyde. Her kan du ikke forvente at få markedsprisen, men til gengæld får du kontanter her og nu og kan komme videre.

Send os en mail på info@dmc-as.dk med specifikationer af båd og dine ønsker, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 8710 7010 og tage en uforpligtende snak med os om hvilken løsning, der vil være den rette for dig.

facade

Kom forbi og få rådgivning

Stokagervej 23, 8240 Risskov

(+45) 87 10 70 10

info@dmc-as.dk

Se opslag

Seneste nyt fra Facebook

22. maj 2023

Dansk Bavaria Klub har netop afholdt landstræf i Vallensbæk, og DMC, der var medsponsor for arrangementet, takker for et vellykket træf og nogle rigtig hyggelige dage, hvor medlemmerne også fik besvaret masser af spørgsmål om deres Bavaria både af...