Cookie- & persondatapolitik

Persondatapolitik for Dansk Marine Center A/S

Dansk Marine Center A/S ønsker med denne Persondatapolitik at vise:

hvordan Dansk Marine Center A/S opretholder det højeste niveau af sikkerhed for kunder, besøgende og andre relevante personer med hensyn til behandling af personoplysninger, og hvordan Dansk Marine Center A/S på en overskuelig måde håndterer personoplysninger.

 

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed er: Dansk Marine Center A/S, Stokagervej 23, 8240 Risskov. 

Kontaktoplysninger på den fysisk ansvarlige person for Dansk Marine Center A/S er direktør:

Jens Meyer

Stokagervej 23, 8240 Risskov

Telefon: 8710 7010 

 

Kunder

  • Almindelige personoplysninger
    • Kontaktoplysninger
    • For kundens bestyrelse, ansatte, spillere m.m. kan der være evt. behov for behandling af personoplysninger, foto og situationsfoto til udførelse af specielle opgaver, udarbejdelse af brochurer og andre tiltag.

 

Leverandører

  • Almindelige personoplysninger (kontaktoplysninger)
  • Leverandørnummer, navn, adresse, tlf.nr., mobil, e-mail, visitkortinfo, CVR nummer, betalingsinformationer, ordrehistorik, kontaktpersoner og deres relevante oplysninger
  • Foto/Situationsfoto til udførelse af specielle opgaver, udarbejdelse af brochurer og andre tiltag.

 

Oplysninger indsamles fra

Dansk Marine Center A/S indsamler oplysningerne fra:

  • De enkelte kunder, sponsorer og leverandører
  • I enkelte tilfælde fra andre kilder f.eks. offentlige myndigheder, idrætsorganisationer m.m.

 

Formål

Dansk Marine Center A/S indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for behandling kunder og leverandører.

 

Eksempler på formål, hvortil Dansk Marine Center A/S indsamler personoplysninger om kunder:

  • Kontaktinformation
  • Administration / fakturering
  • Som led i udførelse af arbejdsopgaver iht. kontrakt med kunden herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Markedsføring / Reklame
  • Netværkdannelse

 

Eksempler på formål, hvortil Dansk Marine Center A/S indsamler personoplysninger om leverandører:

  • Kontaktinformation
  • Administration / fakturering
  • Som led i udførelse af arbejdsopgaver iht. kontrakt med kunden herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Markedsføring / Reklame
  • Netværkdannelse
  • Leverandøraftaler

 

Juridisk hjemmel / legitime interesser

Dansk Marine Center A/S sikrer sig at have juridisk hjemmel (retslig grundlag) i orden. I det omfang Dansk Marine Center A/Sbehandler oplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime) interesser som:

  • Information om arangementer og events
  • Information om aktiviteter for kunden (markedsføring)
  • Information om markedsføringsaktiviteter og aftaler, hvor kundens data skal bruges
  • Brug af foto/situationsfoto til brug for markedsføring og reklame for kunden

 

Samtykke

Langt hovedparten af de behandlinger, som Dansk Marine Center A/S foretager, kan ske på baggrund af interesse-afvejningsreglen. Det er derfor ikke nødvendigt at indhente et samtykke forud for Dansk Marine Center A/S behandling af disse personoplysninger.

 

Dansk Marine Center A/S indhenter samtykke i forbindelse med.:

  • Nyhedsbreve
  • Foto/situationsfoto/video

 

Foto

Der indhentes samtykke for foto og video, og hvis det kræves ved situationsfoto.

Dansk Marine Center A/S indhenter samtykke for foto/situationsfoto fra:

  • Kunder, samarbejdspartnere og leverandører

Dansk Marine Center A/S finder at brug af foto er en stor og vigtig del af de pågældende kunders kommunikation.

Ved foto fra kundens sociale medier, hjemmeside og andet arrangement, som anvendes på hjemmeside samt til markedsføring af kundens events, produkter og services – tillader Dansk Marine Center A/S sig at beslutte: ”Ønsker man ikke at indgå i situationsbilleder på kundens kanaler, kan man ikke deltage i kundens aktiviteter.”

Når foto anvendes på sociale medier, kan Dansk Marine Center A/S ikke gøres ansvarlig for eventuel videreformidling eller deling af billeder.

 

Tidsfrister for sletning / opbevaring

Personoplysninger slettes, når Dansk Marine Center A/S efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

 

Kunder, leverandører:

Dansk Marine Center A/S opbevarer almindelige personoplysninger i en periode fra ophør af virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:

 

Bogføringsloven gemmes bogføringsbilag i 5 år (fra udløbet af det regnskabsår, det drejer sig om)

Kontaktoplysninger på kunder og leverandører gemmes. Oplysningerne slettes når der ikke længere er et formål med behandlingen

Andre relevante oplysninger f.eks. opfølgning/stillingtagen til evt. krav gemmes i [5 år] efter arbejdet er ophørt. Følsomme oplysninger slettes straks. Papirkopier destrueres.

 

Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle former for information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af denne type information gennem brugen af cookies. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af vores services.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

 

Sikkerhed
Din sikker hed på internettet er vigtig for os, og i overensstemmelse med GDPR, har vi truffet en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
V i indsamler kun personoplysninger der kan skabe en bedre brugeroplevelse for dig. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig netop de annoncer, som med størst sandsynlighed vil være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Introduktion til cookiepolitik
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der en række oplysninger om dig, din computer og din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, anbefaler vi at du sletter dine cookies (se vejledning her) og undlader videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, formålet med at indsamle dem samt hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en lille tekstfil, som lagres i din browser på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik. Der er aldrig nogle personlige oplysninger gemt i en cookie, og cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Du har altid mulighed for at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du sandsynligvis opleve at annoncerne optræder hyppigere, og samtidig bliver mindre relevante, fordi de ikke længere vil være tilpassede til dig. Der er desuden risiko for, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt efter sletning/blokering af cookies, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google 
  • Facebook
  • MailChimp
  • ActiveCampaign

Cookies fra tredjeparter benyttes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv giver tilladelse hertil.

 

Indsigt og klager
Vi passer altid godt på dine personoplysninger og respekterer din ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, på den ene eller anden måde er fejlagtige har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dmc-as.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Dansk Marine Center A/S

Stokagervej 23, 8240 Risskov

Telefon: (+45) 87 10 70 10

Email: info@dmc-as.dk