Trailere

Når du skal køre med din motor- eller sejlbåd på de danske veje, har du brug for en bådtrailer, så din båd hurtigt og sikkert kan blive fragtet fra a til b. Ved køb af en ny bådtrailer, er det primært bådens vægt og længde, der er afgørende for, h...

Når du skal køre med din motor- eller sejlbåd på de danske veje, har du brug for en bådtrailer, så din båd hurtigt og sikkert kan blive fragtet fra a til b. Ved køb af en ny bådtrailer, er det primært bådens vægt og længde, der er afgørende for, hvilken type bådtrailer, du har behov for.

Hos Dansk Marine Center står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type bådtrailer, der er den helt rigtige for dig og din båd. Vi har et stort udvalg af Brenderup bådtrailere, heriblandt både standardtrailere og superrullere. Derudover hjælper vi også med indstilling af din nye bådtrailer, så du er helt klar til at køre rundt med din båd.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Brenderup bådtrailere, gerne vil vide mere om en specifik modeltype eller blot ønsker at høre mere om vores produkter og services, er du mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Ny
Brugt
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk