Volvo Penta

Volvo Penta er mere end blot et varemærke I fritidsbådbranchen er Volvo Penta blevet et velkendt begreb. Bådejere over hele verden foretrækker Volvo Penta grundet motorernes pålidelighed, høje præstationer og miljøhensyn. Volvo Pentas motorer og f...

Volvo Penta er mere end blot et varemærke

I fritidsbådbranchen er Volvo Penta blevet et velkendt begreb. Bådejere over hele verden foretrækker Volvo Penta grundet motorernes pålidelighed, høje præstationer og miljøhensyn. Volvo Pentas motorer og fremdrivningssystemer er at finde i motor- og sejlbåde fra ca. 20 fod til 70 fod.

Dansk Marine Center er autoriseret forhandler af Volvo Penta, og vi er leveringsdygtige i samtlige motorer fra Volvo Pentas produktsortiment. Når du køber en Volvo Penta motor hos os, får du samtidig adgang til faglig ekspertise og kvalificeret service. Vores teknikere efteruddannes løbende, så de er up-to-date med den seneste teknologi, og derfor ved de præcis, hvordan en Volvo Penta motor skal håndteres.

Herunder kan du se et udpluk af de Volvo Penta motorer, som vi forhandler. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information om det fulde produktsortiment, eller hvis du ønsker uddybende information om Volvo Penta. Vi rådgiver gerne omkring køb af ny motor og nyt udstyr til fritidsbåde, og udarbejder også gerne tilbud på levering af ny motor.

Se vores Volvo Penta reservedels katalog her

Ny
Brugt
Volvo penta
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk