Forsikring

Forsikring

Når man har erhvervet drømmebåden, vil man også gerne passe på den. En ansvarsforsikring er ikke lovpligtig at tegne, men de fleste lystbådehavne kræver, at bådejere har en ansvarsforsikring, hvis båden skal have lov at ligge i havnen.

Ansvarsforsikringen dækker:
-     Det erstatningsansvar du bliver pålagt, hvis du sejler ind i andre
-     Skader på ting eller personer, som du måtte blive erstatningsansvarlig over for - f.eks. hvis din båd vælter og gør skade på en anden båd.

Ud over ansvarsforsikringen har du også mulighed for at tegne en kaskoforsikring. Det er en sikkerhed, de fleste bådejere vælger, idet skader på din båd hurtigt kan blive en dyr affære.

Kaskoforsikringen dækker:
-     Skader på din båd og dit udstyr – f.eks. skader opstået ved kollision, stranding, grundstødning, hærværk eller under fortøjning
-     Skader, der måtte ske ved søsætning/optagning eller hvis båden vælter i stativet – også med monteret mast
-     Tyveri af udstyr, motor, sejl og instrumenter (afhængig af om båden ligger på land eller i vand)
-     Brand
-     Retshjælp

Du kan vælge at udvide din kaskoforsikring, så den også dækker året rundt. Det kan være, at du ønsker at sejle din båd i vinterhalvåret, men det kan også være for at være dækket, hvis der mod forventning sker skader på båden, imens den ligger på land og ikke bliver brugt.

Omfanget af dækning kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, så læs betingelserne grundigt igennem hos det selskab, du vælger. Hos Dansk Marine Center samarbejder vi med flere af de største forsikringsselskaber, og når du køber båd hos os, kan vi tilbyde dig hjælp og vejledning, når du skal beslutte dig for, hvor du vil forsikre din nyerhvervelse.

facade

Kom forbi og få rådgivning

Stokagervej 23, 8240 Risskov

(+45) 87 10 70 10

info@dmc-as.dk

Se opslag

Seneste nyt fra Facebook

22. maj 2023

Dansk Bavaria Klub har netop afholdt landstræf i Vallensbæk, og DMC, der var medsponsor for arrangementet, takker for et vellykket træf og nogle rigtig hyggelige dage, hvor medlemmerne også fik besvaret masser af spørgsmål om deres Bavaria både af...