Min første båd

Min første båd

At købe båd er for mange en drøm der går i opfyldelse. At kunne slippe fortøjningerne på egen båd for første gang og sejle ud på vandet med venner og familie er en oplevelse man aldrig glemmer. Hos Dansk Marine Center bestræber vi os hver dag på, at kunder, der køber båd hos os, skal føle sig i trygge hænder. Derfor holder vi jer i hånden igennem hele processen, fra båden vælges til den søsættes, og vores erfarne medarbejdere tilbyder instruktion i bådens teknik og faciliteter samt undervisning i den praktiske sejlads.

Er man helt ny sejler, kan det være en overvældende oplevelse at få foden på eget dæk, og man er måske lidt nervøs ved at skal ud på det store hav på egen hånd. Som kunde hos Dansk Marine Center får du al vores viden og erfaring vedr. praktisk sejlads stillet til rådighed, så du kan føle dig tryg ved håndteringen din nye båd.

facade

Kom forbi og få rådgivning

Stokagervej 23, 8240 Risskov

(+45) 87 10 70 10

info@dmc-as.dk

Se opslag

Seneste nyt fra Facebook

04. september 2020

Bemærk at vi holder lukket i Risskov denne lørdag d. 5. september!<br /><br />Du kan dog møde os til Bavariadage i Egå Marina lørdag og søndag d. 5. + 6. september.<br /><br />Læs mere om arrangementet her: https://danskmarinecenter.dk/om-dmc/begi...