Joller & gummibåde

Når det kommer til lystfiskeri og fritidssejlads tæt på kysten, kan en jolle være det oplagte valg. Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på en række sikkerhedsmæssige faktorer, inden du beslutter dig for, hvilken jolle der passer bedst til dig o...

Når det kommer til lystfiskeri og fritidssejlads tæt på kysten, kan en jolle være det oplagte valg. Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på en række sikkerhedsmæssige faktorer, inden du beslutter dig for, hvilken jolle der passer bedst til dig og dine behov. Det er blandt andet vigtigt at tage hensyn til jollens flydeevne, stabilitet og eventuelle motorstørrelse. Derudover bør du også altid vælge en jolle, som er godkendt til minimum én person mere, end du forventer at sejle med. Dette skyldes at man indenfor jollesejlads regner med 75 kg som en standardiseret personvægt – dog vejer personer med fuldt udstyr oftest mere.

Hos Dansk Marine Center tilbyder vi brugte joller i god stand, og vi står altid klar til med gode råd og vejledning til dig, der er på udkig efter den helt rigtige jolle.

Ligesom med jollen, er gummibåden også velegnet til både lystfiskeri og fritidssejlads, og er samtidig ideel når det drejer sig om at fragte få personer til og fra land. Inden du begiver dig ud i et køb, bør du altid overveje formålet med gummibåden, så du er sikker på at komme hjem med den helt rigtige model.

Hos Dansk Marine Center tilbyder vi en lang række af nye kvalitetsgummibåde fra Mercury, lige fra den lille 2-meters Mercury 200 Dinghy til den luksuriøse Mercury 420 Ocean Runner. Hvis du har spørgsmål til specifikke modeller, eller blot søger et par generelle råd om gummibåde, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en uforpligtende snak. 

Ny
Brugt
Auster
Quicksilver
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk