Sejlbåde

Når det kommer til sejlbåde, er mulighederne mange og udvalget er stort. Derfor bør du altid gøre op med dig selv, hvilke behov og egenskaber du ønsker for din sejlbåd, inden du springer ud i et bådkøb. Det er blandt andet vigtigt at overveje hvad...

Når det kommer til sejlbåde, er mulighederne mange og udvalget er stort. Derfor bør du altid gøre op med dig selv, hvilke behov og egenskaber du ønsker for din sejlbåd, inden du springer ud i et bådkøb. Det er blandt andet vigtigt at overveje hvad formålet med din sejlbåd er, hvilken bådtype du søger, hvor ofte du vil sejle og ikke mindst hvor mange personer, båden skal kunne rumme. Du bør også være afklaret med, om din sejlbåd skal benyttes til hyggelige weekend- og aftenture med familien, til længere sejladser, en kombination af de to eller måske et helt tredje formål?

Hos Dansk Marine Center tilbyder vi nye såvel som brugte sejlbåde, og vi har mange års erfaring med rådgivning og vejledning af køb og opkøb af sejlbåde. Så uanset om du er på udkig efter en splinterny sejlbåd med enestående sejlegenskaber og luksuriøst design, en god men brugt cruiser eller ønsker at sælge din brugte sejlbåd til os, står vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig godt på vej.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af sejlbåde, gerne vil vide mere om opkøb eller blot ønsker at høre mere om vores produkter og services, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Ny
Brugt
Bavaria
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk