Motorbåde

Motorbåden har længe været sejlernes foretrukne bådtype, idet der findes motorbåde til stort set alle formål. Uanset om din motorbåd skal være egnet til lystfiskeri, vandski, dykning eller blot kunne tilbyde bekvem transport, findes der med garant...

Motorbåden har længe været sejlernes foretrukne bådtype, idet der findes motorbåde til stort set alle formål. Uanset om din motorbåd skal være egnet til lystfiskeri, vandski, dykning eller blot kunne tilbyde bekvem transport, findes der med garanti den helt rigtige model til dig.

Hver motorbådstype har sine individuelle egenskaber, alt afhængig af hvilke behov båden skal kunne opfylde. Dog er den største og mest overordnede fordel ved denne bådtype at den er enkel at manøvrere og generelt nem at have med at gøre på vandet. Samtidig giver motorbåden dig rig mulighed for at sejle langt på en dagssejlads, da vejrforholdene ikke spiller den store rolle ved sejlads med motorbåd.

Hos Dansk Marine Center tilbyder vi et stort udvalg af nye og brugte motorbåde, og søger samtidig også motorbåde i god stand til opkøb. Vi har mange års erfaring indenfor bådbranchen, så uanset om du er interesseret i køb eller salg af en motorbåd, står vi klar til at tage hånd om dine ønsker.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af motorbåde, gerne vil vide mere om opkøb eller blot ønsker at høre mere om vores produkter og services, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Ny
Brugt
Bavaria
Viper powerboats
Auster
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk