Mercury

Mercury påhængsmotorer - al den sjov og spænding du kan ønske dig I mere end 75 år har Mercury designet og bygget de mest velsejlende, pålidelige marinepåhængsmotorer i verden. Fra den velkendte 6-cylindrede 350 HK Verado til 2,5 HK 4-takter, find...

Mercury påhængsmotorer - al den sjov og spænding du kan ønske dig

I mere end 75 år har Mercury designet og bygget de mest velsejlende, pålidelige marinepåhængsmotorer i verden. Fra den velkendte 6-cylindrede 350 HK Verado til 2,5 HK 4-takter, findes der en Mercury påhængsmotor, som opfylder et hvilket som helst behov.

Mercury påhængsmotorer er fyldt med gode sejlegenskaber, og er kendte for deres jævne og lydsvage drift. Takket være Mercurys ekstreme gennemprøvninger kan man være sikker på at få en slidstærk, miljøvenlig påhængsmotor med enestående brændstoføkonomi. Uanset om du tager en afslappet weekend på havet, drøner hen over det flade vand forbi konkurrenterne eller fisker langt fra land, så er Mercury din pålidelige og kraftfulde følgesvend.

Mercury MerCruiser indenbordsmotorer - nytænkningen fortsætter

Det er mere end 40 år siden MerCruiser erklærede, at et af selskabets overordnede mål var at øge bådglæden ved at maksimere ydelsen samtidig med, at vedligeholdelsesbehovet skulle reduceres. I løbet af årene har MerCruiser udviklet og opnået at blive verdensførende inden for sterndrive- og indenbordsteknologi. Så uanset om du har en hurtiggående sportsbåd, en landstedsbåd eller en stor familiecruiser, har MerCruiser en motor som passer til dit behov.

UNDER UDVALG AF MOTORER

Hos Dansk Marine Center tilbyder vi et stort udvalg af både Mercury og MerCruiser motorer. Ovenstående motorer er blot et udpluk af hele vores produktsortiment. Hvis du ønsker yderligere information om specifikke modeller, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har du behov for hjælp til din Mercury-motor eller hvis du står og skal vælge ny model? Derudover, leverer vi også originale reservedele og yder autoriseret service og reparation af din motor. Kontakt servicechef Henrik Lund på tlf. 8710 7010 eller på hl@dmc-as.dk.

Udvidet 5 års garanti på din påhængsmotor

Nu er det muligt at få 5 års garanti på Mercury og Mariner’s 4-takts, Optimax og Verado påhængsmotorer*. Garantien dækker samme forhold som den normale 2 års garanti. For at kvalificere sig til at komme med i 5 års garantiprogrammet, skal du sørge for, at din påhængsmotor overholder nogle faste serviceintervaller. Faste serviceintervaller for påhængsmotorer (alt efter hvad kommer først):

30 timer / 3 måneder (ikke obligatorisk)
100 timer / 1 år
200 timer / 2 år
300 timer / 3 år

Når du køber en ny Mercury eller Mariner påhængsmotor, bliver den garantiregisteret, og der laves en førleveringsinspektion. Dernæst skal du sørge for at få din påhængsmotor serviceret hos en autoriseret forhandler første gang efter 30 timer eller 3 måneder alt efter, hvad der kommer først. Dernæst skal påhængsmotoren serviceres efter hver 100 timer eller 1 gang årligt. Så nu er der endnu mere grund til at vælge en Mercury eller Mariner som din næste påhængsmotor.

Ønsker du mere information om 5 års garantiprogrammet, kan du henvende dig til servicechef Henrik Lund på tlf. 8710 7010 eller på hl@dmc-as.dk.

*5 års garantien gælder ikke for produkter solgt til erhverv, udlejning etc. samt racingprodukter.

Ny
Brugt
Mercury
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk