Hvem er vi

Om Dansk Marine Center

Dansk Marine Center er Østjyllands største bådforhandler af sejl- og motorbåde, nye såvel som brugte både. Vi er ligeledes importør og eneforhandler i Danmark af Bavarias store produktlinje af sejl- og motorbåde, og hvert år sender vi mange sejlere på vandet i en ny Bavaria. Udover Bavaria bådene er vi også eneforhandler af  Viper & Auster motorbåde, høj kvalitets både bygget i Tyskland.

Vi er desuden autoriseret forhandler af Volvo Penta & Mercury/Mercruiser, og vores store værkstedscenter har specialuddannede mekanikere med det rigtige værktøj, der kører over hele landet og udfører service og reparationer. Vores mekanikere deltager i løbende efteruddannelse, så de hele tiden er opdateret om det sidste nye. Derfor er du og din båd i kompetente og professionelle hænder, når du benytter Dansk Marine Center til servicering og/eller reparation af din båd.

Vi har flotte udstillingsfaciliteter både på land og ved egen bro i Egå Marina. Såfremt du ønsker at sætte din båd til salg hos os, sørger vi for, at den tager sig bedst muligt ud i udstillingen, imens vores erfarne sælgere står klar til at rådgive og vejlede interesserede købere.

Vi sætter en ære i at levere kvalitet, så uanset om båden er ny eller brugt, gennemgår den et omfattende eftersyn samt klargøring, inden den overdrages til en ny, glad bådejer.

Beslutningen om at købe båd kan være længe undervejs, og man skal have afklaret hvilken bådtype og –størrelse, der vil være det rette match. Uanset om man køber ny eller brugt båd, står vores medarbejdere med mangeårig erfaring inden for branchen til rådighed med gode råd og vejledning gennem hele processen, fra båden udvælges, og til den sejles ud af havnen første gang.

Læs mere her på vores website om de produkter og services, vi tilbyder. 

facade

Kom forbi og få rådgivning

Stokagervej 23, 8240 Risskov

(+45) 87 10 70 10

info@dmc-as.dk

Se opslag

Seneste nyt fra Facebook

22. maj 2023

Dansk Bavaria Klub har netop afholdt landstræf i Vallensbæk, og DMC, der var medsponsor for arrangementet, takker for et vellykket træf og nogle rigtig hyggelige dage, hvor medlemmerne også fik besvaret masser af spørgsmål om deres Bavaria både af...