Bavaria yachts

Vil du føle dig tryg og sikker, når du bruger årets mest værdifulde stunder? Har du et godt øje for lækker yachtdesign? Søger du en sejl- eller motorbåd med de perfekte sejlegenskaber? Er kvalitet, funktionalitet og moderne udstyr uundværligt på d...

Vil du føle dig tryg og sikker, når du bruger årets mest værdifulde stunder? Har du et godt øje for lækker yachtdesign? Søger du en sejl- eller motorbåd med de perfekte sejlegenskaber? Er kvalitet, funktionalitet og moderne udstyr uundværligt på din båd? Så hjerteligt velkommen til BAVARIA!

BAVARIA – German Made Yachts
Fra det første laminat og til den sidste polering bliver samtlige både fra BAVARIA produceret på værftet i Giebelstadt i Tyskland. Værftet råder, på verdensplan, over et af de mest moderne og innovative produktionsfaciliteter af både. Som det første værft i historien påbegyndte BAVARIA brugen af robotter og moderne CNC-anlæg i produktionen. Det samlede interiør i en BAVARIA, lige fra trælisterne af massivt træ til det komplette pantry, bliver færdiggjort af virksomhedens egne, erfarne bådebyggere i virksomhedens eget værksted. Hvert eneste stykke træ i en BAVARIA bliver lakeret helt op til seks gange. 

En båd fra BAVARIA forener bådebyggetradition, tysk ingeniørkunst og muligheden for at producere både i en moderne, industriel produktion helt ned til mindste detalje. Hver eneste BAVARIA er fra bov til stævn en vellykket symbiose af allerhøjste kvalitet, de bedste materialer og det mest moderne udstyr, der i dag tilbydes inden for bådebyggeri. En båd fra BAVARIA er skabt til at det perfekte liv på vandet, intet mindre.

Ny
Brugt
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk