Bavaria motorbåde

Hurtigt skrog til alle sejlsituationerSødygtighed er et „must“ for en motorbåd fra BAVARIA, som blandt andet et højt fribord sørger for. Med en motorbåd fra BAVARIA sejler man ikke kun sikkert, man bevæger sig også sikkert rundt på båden på grund...

Hurtigt skrog til alle sejlsituationer
Sødygtighed er et „must“ for en motorbåd fra BAVARIA, som blandt andet et højt fribord sørger for. Med en motorbåd fra BAVARIA sejler man ikke kun sikkert, man bevæger sig også sikkert rundt på båden på grund af brede gangarealer med ræling der strækker fra bov til stævn.

Intelligente og økonomiske drev
På grund af udrustningen med økonomiske og stærke drev i motorbådene hører BAVARIA til de mest innovative værfter i verden samtidig med, at man samarbejder med de bedste motorleverandører i MerCruiser og Volvo Penta. Siden 1999 har MerCruiser leveret benzinaggregater til BAVARIA SPORT-serien. Ved udviklingen af en ny motorbåd sidder ingeniører fra MerCruiser og Volvo Penta sammen med teknikerne fra BAVARIA og sørger derved for det rigtige drev.

Udrustning og tilbehør fra premium-segmentet
BAVARIA stiller ikke kun højeste krav til sig selv, men også til deres leverandører, som er med i udviklings- og produktionsprocesserne fra starten. BAVARIAs leverandører fremstiller og leverer alt til beslag, luger, sejl, rig, tovværk, motor, brændstofsystemer, styringsmoduler, skydedæk og mange udrustningsdele helt særligt og eksklusivt til BAVARIA.

En barneleg udført med fingerspidserne
Som et af de første værfter brugte BAVARIA det moderne IPS-system, som er et POD-system med fremadrettede doppeltpropellere. Fordelene ved et IPS-drev er store, med henblik på ydeevne, afgasser og komfort. 40 procent længere rækkevidde ved 20 procent højere tophastighed, 30 procent lavere brændstofforbrug og dermed også 30 procent lavere CO2-emission. Med et joystick og software der er tilpasset den enkelte båd, er IPS-drevene perfekte som dockingsystem i havnene. At ligge til kajen bliver en barneleg, udført med fingerspidserne.

Sikkerhed igennem teknik, fra stævn til agter
Brændstoffet er livseliksiren i enhver motorbåd fra BAVARIA. Derfor er det vigtigt at lagre brændstoffet godt og at lede den rigtigt. Det gør BAVARIA eksempelvis med standardbrændstoftanke af edelstål, pressede og dermed ekstremt holdbare muffer på brændstofslangerne og magnetlåse på benzinslangerne. Uanset om det er en diesel- eller benzinmotor, skal den have luft for at holde topstykket køligt. Derfor bruger samtlige BAVARIA motorbåde en aktiv motorrumsudluftning med ventilator.

Konstruktionen
De gode, økonomiske og sikre sejlegenskaber i en SPORT eller VIRTESS stammer fra arkitekterne fra Insenaval S.L, som også er ansvarlige for det stilistiske design i SPORT-serien. Det tidløse design af både interiør og eksteriør i VIRTESS-serien skyldes stjernedesigneren Marco Casali fra TOO DESIGN. Isophtalsyreharpiks uden på skroget sørger for allerhøjste kvalitet hos BAVARIA og samtidig sikres en effektiv beskyttelse mod osmose og tjener det lange liv en båd fra BAVARIA har. Skrog og dæk består af en sandwich-konstruktion med skumindlæg.

Ny
Brugt
Bavaria
Nyeste
Pris fra lav til høj
Pris fra høj til lav
Alfabetisk