Nye bådmærker hos Dansk Marine Center

VIPER POWERBOATS & AUSTER 

Dansk Marine Center A/S er blevet forhandlere af ”VIPER POWERBOATS” og ”Auster” (motorbåde)

VIPERPOWERBOATS  er et high end produkt, 100% fremstillet i Tyskland, i modsætning til amerikanerbåde som SeaRay, Bayliner, Quicksilver mfl. der alle laves i Polen.

Kvaliteten er utrolig høj, feks. laves alle sæder og hynder af fabrikken bag RECARO, og det kan ses- bådene fremstår utroligt lækkert designet og udført, her er tysk grundighed overalt, ikke noget overladt til tilfældigheder, eller ”smutten om hjørner” !

Modellerne strækker sig fra 18-32 fod, og der er mulighed for både benzin og dieselinstallation fra Volvo Penta og Mercury. Bådene kan konfigureres individuelt, så man kan vælge skrogfarve, interiør farve, hyndefarve osv. Fælles for alle VIPER både er at de kommer udstyret i sejlklar stand- ovenikøbet fabriksafprøvet i vand under belastning for at sikre en fejlfri leverance, hvilket gør at de har opnået 1 års ekstra garanti hos Mercury. Dette ekstra garantiår på motoren får slutbrugeren selvfølgelig med.

AUSTER motorbådene er bygget samme sted som et billigere alternativ til VIPER, men uden der er gået på kompromis med kvaliteten…. AUSTER fås i 3 størrelser/versioner, AUSTER 520 CD, og AUSTER 740 CC. AUSTER 740 kan også fås som bowrider, AUSTER 740 BR. Bådene leveres med motorer fra Volvo Penta og Mercury, og kommer som standard med en del udstyr, hvilket gør dem attraktive overfor konkurrenterne der starter med ”bareboat”.

VIPER POWERBOATS & AUSTER bygges hos Europe Marine, Budenheim, Tyskland. Produktionen blev startet i 90’erne af brødrene Peter og Robert Nuernberger, der den dag i dag fortsat er ved roret. Værftet ligger et stenkast fra Rhinen, hvor der selvsagt er mulighed for prøvesejlads af bådene før køb.

Dansk Marine Center fremviser ved åbenhus 9. + 10 marts nyheden ”VIPER V 233”,  samt ”AUSTER 740 CC”, begge monteret med en del ekstraudstyr og i sejlklar stand.

 

 

 

 

Skriv din kommentar
Kommentar
  • Endnu ingen kommentarer
Nyheder & Events