Nyhed: Bavaria C57

I samarbejde med Cosutti Design har Bavaria skabt et banebrydende design, som sætter nye standarder.

Det nye flagskib fra Europas næststørste værft for seriefremstillede lystbåde skal ses som en ny milepæl i historien om Bavaria Yachts. Innovativt design, smart layout, højt udstyrsniveau og imponerende præstationer sætter nye standarder i denne klasse for seriefremstillede lystbåde. De elegante linjer i skroget, det store sejlareal og den høje ydeevne, som Bavaria C57 kan præstere, er skabt i samarbejde med Cossutti Yacht Design i Italien. Tegninger og modelfotos blev vist for første gang på bådmessen i Cannes onsdag den 7. september 2016.

Maurizio Cossutti og partner Alessandro Ganz er kendt for deres smukke og hurtige sejlbåde. Cossutti Yacht Design skaber ikke kun mange succesfulde regatta-lystbåde, teamet ledet af Maurizio Cossutti vinder flere designpriser hvert år for deres seriefremstillede lystbåde.

Med et krydsstel på 136 kvm lover Bavaria C57 ren sejlglæde og imponerende sejlegenskaber. Med sine to rorblade kan Bavaria C57 holdes på kurs med en let hånd på rattet. I medvind kommer farten ligeledes fra en 232 m2 Gennaker eller en 123 m2 Code Zero. Med disse sejl for man realiseret det fulde ydelsespotentiale Bavaria C57.

Cockpittets design er revolutionerende. De to styrepladser tilbyder perfekt udsigt fra Bavaria C57. Sejlene kan trimmes direkte af rorsmand ved hjælp af de fire store spil på ratkonsollerne. Håndteringen af Bavaria C57 er derfor ikke kun ekstremt let men kan også klares af små besætninger.

Mandskab samt gæster kan nyde en dags sejlads ved cockpittets bord, der kan sænkes, hvis det ønskes, og omdanne cockpittet til et loungeområde. Yderligere to store rekreative områder kan findes på kahyttens tag og helt forrest i stævnen.

Bavaria C57 collage 02

 

 

 

Indretningsmulighederne under dæk i Bavaria C57 er mange. En tre-kabines Bavaria C57 er typisk konstrueret med ejerens kabine foran og to gæstekabiner agter. Bavaria Yachts tilbyder også to muligheder for at udstyre Bavaria C57 med fire kabiner. I styrbord mellem stue og gæstekabine er der plads til en fjerde kabine med køjesenge. Alternativt kan denne kabine blive til et ekstra badeværelse eller et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Den anden mulighed er at have to store kabiner agter. En fem-kabine-version kan let konfigureres fra disse mange variationer. En besætningskabine kan tilføjes i stævnen på anmodning.

Ejerens kabine i stævnen lader intet tilbage at ønske. En kingsize seng, en-suite badeværelse, et separat brusebad samt masser af skabsplads er allerede en del af standarddesignet. De to rummelige gæstekabiner er placeret i agter. De brede dobbeltsenge kan omdannes til enkeltsenge med blot et par manøvrer.

Med 88 udnyttet areal på kvadratmeter er Bavaria C57 den største i sin klasse. Adgang til salonen sker via den brede trappe og er igen en påmindelse om størrelsen af Bavaria C57. En separat salon ligger i styrbords side. Et stort bord i bagbords side er det perfekte sted for en storslået middag med gæster og venner. Pantry er beliggende forrest i salonen i styrbords og bagbords side. Et komfur med ovn og vask ligger i bagbords side. Køleskab / fryser samt store arbejdsflader er placeret i styrbords side.

Produktionen af den første Bavaria C57 er allerede påbegyndt på værftet i Giebelstadt. I januar vil vi fejre premieren på båden på Europas største indendørs udstilling i Düsseldorf. Indtil da kan du se båden her:

Tekniske data
samlet længde: 16,73 meter
Længde skrog: 16,16 meter
Længde på vandlinjen: 15,50 meter
Beam samlet: 5,25 meter
Udkast standard støbejern køl (ca.): 2,52 meter
Udkast option støbejern køl som lavvandede køl (ca.): 1,99 meter
Vægt: 17.130 kg
Ballast lavvandet køl: 5.390 kg
Ballast dyb køl: 5.785 kg
Motor: Yanmar 4JH80, 80 PS, 59 kW, sejl drev
Brændstoftank (cirka.): 500 Liter
Vandtank (cirka.): 650 liter
Sejlareal: 136,5 kvadratmeter
Selvskydende fok: 56,5 kvadratmeter
Storsejl: 80 kvadratmeter
Genoa: 69 kvadratmeter
Gennaker: 232 kvadratmeter
Kode 0: 123 1 kvadratmeter
CE Kategori: A
Priser fra kr. 3.540.000,-

Skriv din kommentar
Kommentar
  • Endnu ingen kommentarer
Nyheder & Events