Den nye VIRTESS 420 Coupé

Efter den vellykkede introduktion af VIRTESS 420 Fly, kommer nu endnu en model i luksus motorbåds linjen.

BAVARIA sigter mod, at udbygge sin position i Premium segmentet med den nye VIRTESS 420 Coupé. Innovative funktioner, såsom panorama soltag, komfortabelt ligge område på taget og intern design med masser af naturlige lys og møbler i høj kvalitet, sikrer ren luksus og fantastisk komfort.

BAVARIA har igen samarbejdet med italienske designere, for at, designe og skabe en innovativ og stilfuld coupé. De storslåede opholdelses områder samt dæks layoutet, giver fuld komfort for alle ombord.

Stort panoramaudsigts soltag og 360 ° tilbagelænet tagterrasse.

VIRTESS 420 Coupé har trappe-adgang til sit øverste dæk, som er specielt designet til, at give et perfekt afslapnings område med en 360 ° udsigt.

Et yderligere højdepunkt er det store panorama soltag, der, når det åbnes, gør det muligt for rorgængeren, at se over forruden og føle vinden i sit ansigt.

På agterstavnen er der ekstra siddepladser og en storslået spiseplads, med til plads til en let frokost eller middag med indbudte gæster. Let adgang til vandet er varetaget af den hydrauliske badeplatform med integreret Badestige.

Rummelig og veloplyst
 

Glasdør i hele salonens brede muliggør en optimal udformning ved, at adskille det indvendige område fra ydersiden. Glasdøren åbner fuldt ud, for at skabe maksimal plads, men kan lukkes for større privatliv.

Inde i den lyse og åbne salon, er der storslåede hjørne siddepladser og et justerbart sofabord. Den høje kvalitet i Pantryet, er udstyret med mikrobølgeovn, espressomaskine, køleskab, designer vask og store flader. Derudover giver skuffer og hængslede døre  masser af ekstra lagerplads om bord.

VIRTESS 420 Coupé vil få premiere kort efter dette efterår.
 

Tekniske specifikationer:

Skriv din kommentar
Kommentar
  • Endnu ingen kommentarer
Nyheder & Events